Thule Excellence tetőbox - Design Thule Excellence tetőbox - Funkcionalitás Thule Excellence tetőbox - Tartozékok Thule Excellence tetőbox - Technikai adatok, árak Thule Excellence tetőbox - Értékesítési helyek Thule Excellence tetőbox - Excellence az autómon Thule Excellence tetőbox - Fotók

THULE EXCELLENCE TETŐBOX - DESIGN


2 TÓNUSÚ FÉNYEZÉS


Az első dolog, ami szembetűnik, a páratlan dizájn és az előkelő színkombináció, mely által a Thule Excellence tetőbox fekete és ezüst színű autókhoz egyaránt kiválóan illeszkedik. A fekete-metál alapszínen az ezüstszínű, X alakú felülfényezés minden eddiginél elegánsabb, mégis dinamikus és sportos megjelenést biztosít.
MODERN, EGYEDI FORMA


A Thule az Excellence tetőbox típussal egy egyedi megjelenésű, merev szerkezetű, áramvonalas, hatalmas belső térrel rendelkező, csomagok és sílécek szállítására egyaránt alkalmas tetőboxot alkotott. A 2 tónusú színnek és a sportos formavilágnak köszönhetően a Thule Excellence tetőbox összhangban van a modern autók külsejével.

 
THULE DIFFÚZOR TECHNOLÓGIA


A hosszanti légcsatornák és a Thule Excellence tetőbox alján kialakított légterelő minimálisra csökkenti a légellenállást, a szélzajt és a vibrációt.
Thule Excellence tetőbox: a világ legexkluzívabb tetőboxa. Egyedülálló rögzítő rendszer, spoiler az egyszerűbb nyitáshoz, fogantyú a könnyebb záráshoz.