Thule Excellence tetőbox - Design Thule Excellence tetőbox - Funkcionalitás Thule Excellence tetőbox - Tartozékok Thule Excellence tetőbox - Technikai adatok, árak Thule Excellence tetőbox - Értékesítési helyek Thule Excellence tetőbox - Excellence az autómon Thule Excellence tetőbox - Fotók

THULE EXCELLENCE TETŐBOX - TARTOZÉKOK


TETŐBOX VÉDŐHUZAT
Egyedi Thule huzat, mely kifejezetten a Thule Excellence tetőboxhoz készült. Célja, hogy megóvja a tetőboxot a használaton kívüli porosodástól és a karcolódástól. A csak erre a modellre kialakított takaró minden Thule Excellence tetőboxban megtalálható. A tetőbox védőhuzat a tetőbox alaptartozéka.
THULE HEVEDEREK
Minden Thule tetőbox, így a Thule Excellence alaptartozéka is 2 db 2 m-es Thule heveder, melynek segítségével rögzítheti a csomagokat a tetőboxban. A Thule heveder a tetőbox alaptartozéka.
BELSŐ SÍLÉCTARTÓ
Valamennyi Thule síboxhoz, köztük a Thule Excellence tetőboxhoz is opcionálisan rendelhető kiegészítő egy belső síléctartó, mely a tetőboxban szállítandó síléceket mozdulatlanul tartja. A Thule Excellence tetőboxhoz megfelelő belső síléctartó opcionálisan rendelhető.

Thule belső síléctartó: 13 990 Ft

THULE TETŐBOX-LIFT
Amennyiben szeretné megkönnyíteni a Thule Excellence tetőbox fel- és leszerelését, vagy csak nincs elég hely a garázsban, használja a Thule Boxliftet! A Thule Boxlift a tetőbox tárolásán kívül alkalmas kajak vagy szörfdeszka felhúzására is. A Thule tetőbox-lift a Thule Excellence tetőboxhoz opcionálisan rendelhető.

Thule tetőbox-lift: 30 990 Ft
THULE TETŐBOX-TISZTÍTÓ
Kiváló választás Thule Excellence tetőbox tisztítására és karbantartására a Thule tetőbox-tisztító. Ez a környezetbarát tisztító- és ápolószer megóvja a Thule Excellence tetőboxot a környezet káros hatásaitól, valamint megőrzi annak eredeti fényét. A Thule tetőbox-tisztító a tetőboxhoz opcionálisan rendelhető.

Thule tetőbox-tisztító: 2 990 Ft
THULE CLAMP LÁMPA
Késő esti indulás vagy érkezés alkalmával a tetőbox pakolásakor nagy segítséget nyújt ez a tetőboxra vagy tetőcsomagtartóra csíptethető lámpa. A 2,5 óra üzemidővel rendelkező Thule lámpa 12V-os szivargyújtóról könnyedén újratölthető. A Thule lámpa opcionálisan rendelhető.

Thule lámpa: 12 990 Ft


Thule Excellence tetőbox: a világ legexkluzívabb tetőboxa. Egyedülálló rögzítő rendszer, spoiler az egyszerűbb nyitáshoz, fogantyú a könnyebb záráshoz.