Thule Excellence tetőbox - Design Thule Excellence tetőbox - Funkcionalitás Thule Excellence tetőbox - Tartozékok Thule Excellence tetőbox - Technikai adatok, árak Thule Excellence tetőbox - Értékesítési helyek Thule Excellence tetőbox - Excellence az autómon Thule Excellence tetőbox - Fotók

THULE EXCELLENCE TETŐBOX - FUNKCIONALITÁS

POWER-GRIP RÖGZÍTŐRENDSZER
Egyedülálló rögzítési rendszer, melynek karjai stabilan rögzítik a boxot a keresztrudakhoz. Korábbi rögzítési módoknál a rögzítőelemek több részből álltak, ezért felszerelésük bonyolultabb volt – a Power Grip rögzítőegységnél elegendő mindössze egy kézzel, a belső térből néhány mozdulattal rögzíteni a tetőboxot.
DUAL-SIDE - KÉTOLDALI NYITÁS
A Dual-side technológiának köszönhetően a Thule Excellence tetőbox mindkét oldalról nyitható, ezzel megkönnyítve a felszerelést és a csomagok elhelyezését. A felnyitást és lezárást a precízen méretezett és a fedél súlyához pontosan illesztett teleszkópok segítik.
6 PONTOS KÖZPONTIZÁR-RENDSZER
A Thule tetőboxok alapfelszereltségéhez tartozik a 6 pontos központizár-rendszer. A zárból csak akkor lehet a kulcsot kivenni, ha az összes zárási ponton a box helyesen illeszkedik, és a reteszek a helyükre csúsztak.

FOGANTYÚ A KÖNNYŰ ZÁRÁSHOZ
Ez azon megoldások egyike, amely kiemeli a Thule Excellence-t a többi Thule tetőbox közül. A fogantyúk és az újonnan kifejlesztett emelőkar masszív konstrukciójával új élmény lesz a tetőbox kinyitása.
SPOILER A KÖNNYŰ NYITÁSHOZ
A Thule Excellence tetőbox könnyű nyithatóságát az egyedi, csak az Excellence típusnál kialakított spoiler teszi lehetővé, mely e funkcionalitáson túl a tetőbox egyik újszerű designeleme is.
TELJES CSOMAGTARTÓNYITÁS
A Thule Excellence tetőbox csapott hátának és elegáns, előrehozott elhelyezésének köszönhetően a hátsó ajtó könnyebben nyitható, ezáltal könnyebb hozzáférést biztosít az autó csomagteréhez.

Thule Excellence tetőbox: a világ legexkluzívabb tetőboxa. Egyedülálló rögzítő rendszer, spoiler az egyszerűbb nyitáshoz, fogantyú a könnyebb záráshoz.